top of page

Thu, Aug 31

|

Zoom

Diaspora și educația în mediul rural - schimb de bune practici

31 August 2023, ora 18:30 (România) Diaspora continuă intervenția în educația din mediul rural! Worshop despre bune practici în mediul rural! Oameni minunați care își dedică timpul și resursele financiare să pună în evidență potențialul copiilor din zona rurală!

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Diaspora și educația în mediul rural - schimb de bune practici
Diaspora și educația în mediul rural - schimb de bune practici

Time & Location

Aug 31, 2023, 5:30 PM GMT+2

Zoom

About the event

Diaspora continuă intervenția și caută soluții. Este obligatoriu ca această intervenție a diasporei să se concretizeze și să încerce să rezolve situațiile din mediul educațional rural, punctual, dar și global. Pe parcursul acestei ample campanii de conștientizare cu privire la nevoile prezentate de copiii din mediul rural, cu precădere în mediul școlar, specialiști în educație au colectat informații prețioase care, cu timpul, pot contribui la conturarea unor instrumente viabile de intervenție în educația din mediul rural. Mobilizarea celor care desfășoară deja activități în această direcție este obiectivul prioritar al acestui proiect.

31 August 2023, ora 18:30 este despre bune practici, este un workshop care va pune în avans munca celor care mișcă munții și reușesc să pună în in valoarea potențialul copiilor din mediul rural.

Vă invităm să ne fiți alături și să ne sprijiniți acest demers!

Share this event

bottom of page